Een parajumpers winterjas heren moet niet alleen goed beschermen tegen het weer in ons soms koude klimaat, het moet er ook leuk uitzien. De dagen in de winter zijn al grauw genoeg, een beetje flair kan dan zeker geen kwaad. Een mooie winterjas voor mannen is dus een grote must.

 

Keuzehulp

Er is een ruime keus in de zoektocht naar een mooie winterjas voor mannen. Bedenk eerst wat voor type je bent. Kom je veel buiten of moet je jas vooral beschermen tijdens korte stukjes? En wat voor postuur heb je? Als je zelf klein bent, is het bijvoorbeeld niet slim om een model te kiezen dat over de billen valt. Je lijkt dan automatisch nog een beetje kleiner.

 

Parka jassen heren

Voor mannen die graag en veel buiten zijn, is de parka een ideaal kledingstuk. Deze winterjas voor mannen heeft een capuchon die aan de jas bevestigd is, over het algemeen is er een grote kraag aanwezig om lekker in weg te duiken op gure dagen en parka jassen voor heren zijn altijd wat langer. De jassen beschermen tegen ultieme kou, wind en regen en zijn dus de uitgelezen keus voor echte buitentypes.

 

Variatie

Maar natuurlijk is er meer variatie in winterjassen voor mannen. Kies je voor een winterjas in een neutrale kleur, of durf jij het aan om knallend over straat te gaan? En bedenk ook eens wat je wilt met kraag en capuchon. Beide onderdelen zijn op de winterjas voor mannen doorgaans optioneel, met een rits of knoopjes is de kraag of capuchon eenvoudig los te halen. Is het een rustige, zonnige dag, dan kun je de jas simpel downsizen. Maar is het een dag vol neerslag en een snijdende wind, dan kunnen een kraag en capuchon meer dan welkom zijn.

 

Italiaans design

De winterjas voor heren van Italiaans design is ook voor ons koude klimaat een prima keus. Ze zorgen niet alleen dat je lekker warm blijft, ze maken je ook tot een stijlvolle verschijning in het soms neerslachtige straatbeeld.