Afvallen

Alles over afvallen, diëten en overgewicht, anorexia, afslankpillen, gezond eten, eetbuistoornis, koolhydraatarm dieet.

Lees meer..
Sport

Alles over blessure, Aerobics, Atletiek, Badminton, Basketbal, Biljarten, Duiken, Fietsen, Fitness, Hardlopen en Voetbal.

Lees meer..
Voeding

Alles over voeding informatie, gezond leven, dieetdagboeken, afslanken, overgewicht, eetstoornissen en gezonde voeding

Lees meer..

Hoe blijf ik gezond en voorkom ik ziek wordt?

Dat gezond blijven belangrijk is, is voor iedereen wel duidelijk. Echter is het niet altijd even duidelijk wat gezond zijn en blijven nou echt is. In deze blog worden 3 onderdelen uitgelicht die bijdragen aan een betere gezondheid en het verlagen van ziekte zoals kanker, hart- en vaatziekten, beroertes, diabetes en osteoporose..

 

De meeste punten zijn niet moeilijke en goed uit te voeren. Als je er mee bezig houdt, moedig dan ook jouw familie aan om hetzelfde te doen.

 

 1. Het behouden van een gezond gewicht

Een stabiel gewicht is belangrijker dan je denkt. Vaak geven schommelingen aan dat je moeite hebt met het vast houden van gewoontes. Door je gewicht stabiel te houden vergroot je jouw gezondheid.

Ten eerste, als je overgewicht hebt, concentreer je dan in eerste instantie op het niet meer aankomen van gewicht. Dit kan op zichzelf al uw gezondheid verbeteren. Probeer dan, als je niet meer aan komt, wat extra kilo’s kwijt te raken voor een nog betere gezondheid.

 

Tips

 • Integreer fysieke activiteit en beweging in je leven.
 • Eet een dieet dat rijk is aan fruit, groenten en volle granen.
 • Kies kleinere porties en eet langzamer.
 • Beperk de tijd van de (kinder)televisie en de computer.
 • Stimuleer gezond snoepen op groenten en fruit.

 

 1. Regelmatig bewegen of het uitvoeren van oefeningen

Er zijn maar weinig dingen die zo goed voor je zijn als ‘gewone’ lichamelijke activiteit. Hoewel het moeilijk kan zijn om hier tijd voor vrij te maken, is het belangrijk om elke dag minstens 30 minuten van de activiteit in te passen. Meer is nog beter, maar elke hoeveelheid is beter dan geen. Vaak is het volhouden van 30 minuten in het begin al lastig genoeg, dit kan je later uitbreiden. Meer lezen? Lees het hier!

 

Tips

 • Kies activiteiten die je leuk vindt om te doen. (Veel dingen tellen als oefening, waaronder wandelen, tuinieren en dansen)
 • Maak van lichaamsbeweging een gewoonte. Dit kan door er elke dag dezelfde tijd voor uit te trekken. Probeer tijdens de lunch naar de sportschool te gaan of maak na het eten regelmatig een wandeling.
 • Blijf gemotiveerd door samen met iemand te sporten.
 • Pak vaker de fiets als je naar de supermarkt of het werk moet.
 • Moedig kinderen aan om buiten te spelen (als het veilig is) en deel te nemen aan georganiseerde activiteiten, zoals voetbal, turnen en dansen.
 • Loop ‘s ochtends met uw kinderen naar school. Het is een geweldige oefening voor iedereen.

 

 1. Niet roken of stoppen met roken

Je hebt het al eerder gehoord: Als je rookt, is stoppen absoluut het beste wat je kunt doen voor je gezondheid. Hoewel het moeilijk is vergroot het de gezondheid aanzienlijk en geef je het goede voorbeeld voor kinderen.

 

Tips

 • Blijf het proberen! Het duurt vaak zes of zeven pogingen voordat je voorgoed stopt.
 • Probeer zo snel mogelijk te stoppen. Als u rookt, is de kans groter dat uw kinderen gaan roken.
 • Rook niet in huis of in de auto. Als kinderen uw rook inademen, hebben ze mogelijk een hoger risico op ademhalingsproblemen en longkanker.
 • Praat, indien van toepassing, met uw kinderen over de gevaren van roken. Zo begrijpen ze het beter en

 

Meer weten? Lees meer informatie op www.lebenslanggesund.de.


Volgende pagina »

Het versterken van mijn spieren na een blessure

De noppen van de voetbalschoen raakten mijn been. Ik voelde een enorme pijnscheut en klapte op het gras. Ik kneep mijn ogen dicht en ademde kort en snel in, om de pijnscheut op te vangen; terwijl ik wist dat het fout zat. Om me heen ging een storm van protestgeluid op. Toen ik mijn ogen weer opende, zag ik dat de verzorger bij mij was neergehurkt. Zij zei het. ik wist het al: blessure.

 

Met twee man sterk droegen ze mij van het veld af. De wedstrijd was nog niet voor de helft gespeeld en ik kon het veld verlaten. Mijn vriendin en mijn ouders stonden aan de kant van het veld, met bedrukte gezichten. Ik zag het, maar had er weinig aandacht voor, omdat ik zo snel mogelijk naar de kleedkamer wilde. Het lopen – ook al werd ik gedragen – was stomweg te pijnlijk. Toen ik bij de kleedkamer aankwam, zag ik dat de vrijebal – vanwege de overtreding op mij – de goal had gepasseerd.

 

Douche op krukken

Mijn seizoen was voorbij. De verzorger had naar mijn been gekeken en concludeerde dat het snel een jaar kon duren voordat ik gerevalideerd was. Een snelle constatering, maar ik geloofde haar; de pijn was immers enorm. De krukken die de club op reserve heeft, stonden al klaar. Ik baalde als een stekker. Ik vertelde de mensen om mij heen me alleen te laten. Zittend deed ik mijn kleding uit, om vervolgens met de krukken onder de douche te gaan staan.

 

Een jaarlang revalideren

Het was duidelijk dat ik naar de fysiotherapie moest met mijn sportblessure. Ik wist eigenlijk meteen wel dat ik niets gebroken had. Breken doet gewoonweg minder zeer. Ze constateerden in het ziekenhuis ook dat ik niets gebroken had. Desalniettemin een zware blessure. Gelukkig kon ik deze goed laten behandelen. Natuurlijk moest ik geduldig zijn, maar ik had vrede met situatie. Gewoon goed revalideren en dan weer knallen! Ook al moest dat voor langere tijd.

 

Krachtraining op maat

Ik kreeg het advies om krachttraining te gaan doen. Om goed fit te worden en het risico’s op terugvallen tegen te gaan. Met een trainingsschema op maat maakte ik mijn spieren weer sterk. Het duurde even, maar daardoor herstelde mijn lichaam beter. Binnenkort is de eindstreep in zicht en mag ik weer proberen te voetballen. Ik blijf met mijn trainingsschema bezig, ik wil natuurlijk niet weer een blessure oplopen.


Volgende pagina »

Zo voorkom je koliek bij je paard

Koliek lijkt vaak vanuit het niets te komen en is niet altijd even goed op te merken, toch zijn er kleine aanwijzingen waar je uit kunt halen dat je paard er last van heeft. Bij koliek is het belangrijk dat je er op tijd bij bent, want het kan levensbedreigend zijn voor je paard.

 

Koliek is een verzamelnaam voor buikpijn bij paarden. Een paard krijgt last van koliek wanneer er een verstopping in het spijsverteringskanaal ontstaat. Dit kunnen ook krampen, (gas)ophopingen of verschuivingen zijn en het kan op verschillende plaatsen in het spijsverteringskanaal gebeuren. Een paard krijgt dan dus last van zijn buik en dit kan serieuze gevolgen hebben. Er zijn verschillende soorten koliek, de meest voorkomende soorten zijn:

 

Gaskoliek

Gaskoliek ontstaat als gevolg van gasophoping in de darmen. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld bedorven voer, jong gras, maar ook door te weinig beweging van de darmen. Normaal gesproken verlaten deze gassen het paardenlichaam via winden, maar wanneer dat niet kan, door bijvoorbeeld een ophoping of een (gedeeltelijk) geblokkeerde darm, kan er dus gaskoliek ontstaan. Deze vorm van koliek kan erg pijnlijk zijn en hier zijn dan ook vaak duidelijke symptomen te zien.

 

Krampkoliek

Een paard krijgt last van krampkoliek, wanneer de darmen, of een gedeelte daarvan, verkrampen. Krampkoliek kan door verschillende dingen worden veroorzaakt. Zo speelt een verandering in het management vaak een grote rol. Verandering in voer, stalling of training kunnen een oorzaak zijn. Ook chronische stress en in sommige gevallen zelfs worminfecties kunnen voor krampkoliek zorgen.

 

Zandkoliek

Wanneer een paard teveel zand binnen krijgt, bijvoorbeeld omdat het gras op de wei erg kort is, of omdat in de paddock ruwvoer van de grond gevoerd wordt, blijft dit zware zand in de darmen achter. Dit zand stapelt zich op in de darmen en kan voor verstopping zorgen. Dit in combinatie met het gewicht en irritatie van het slijmvlies kan uiteindelijk voor koliek zorgen.

 

Verstoppingskoliek

Wanneer een paard onvoldoende drinkt, te veel stro eet of niet goed op zijn eten kauwt, kan het zijn dat de darmen verstopt raken met voer. Een verstopping zorgt ervoor dat de werking van het spijsverteringssysteem stil wordt gelegd en zorgt logischerwijs voor buikpijn en dus koliek.

 

Symptomen van koliek

Het is niet altijd makkelijk om te zien wanneer een paard koliek heeft. Er zijn echter een aantal dingen waar je aan kunt zien dat je paard zich niet goed voelt. Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat je je paard goed kent. Als je weet wanneer hij zich anders gedraagt dan normaal, of net even anders uit zijn ogen kijkt, is het makkelijker om aan hem te zien dat er iets mis is. Hieronder sommen we een aantal symptomen voor je op:

 

 • Niet willen eten
 • Het wegblijven van darmgeluiden: om dit te ontdekken is het belangrijk dat je regelmatig aan de buik van je paard luistert, zo leer je zijn darmgeluiden kennen en hoor je het wanneer deze veranderen of er niet meer zijn
 • Rollen of veel liggen en weer opstaan
 • Naar de flank kijken of naar de buik schoppen/happen
 • Het hebben van koorts en zweterig zijn (zorg ervoor dat je altijd een thermometer op stal hebt liggen!)
 • Verhoogde hartslag en ademhaling
 • Vaak poept een paard ook niet wanneer hij koliek heeft
 • De buik van je paard kan ook dikker worden

Wat te doen bij koliek

Als je vermoedt dat je paard koliek heeft, is het belangrijk dat je direct je dierenarts belt. Vertel je dierenarts de temperatuur van je paard, welke symptomen je op hebt gemerkt en eventueel de hartslag. Afhankelijk van hoe ernstig de koliek is, moet de dierenarts direct komen of geeft deze je advies. Als het mogelijk is, kun je het beste met je paard rond gaan stappen. Bijvoorbeeld in de paddock of in de weide. In beweging blijven is belangrijk voor het paard, aangezien dit ervoor kan zorgen dat de darmen weer in beweging komen. Blijf stappen tot je een duidelijke verbetering ziet of tot de dierenarts is gearriveerd. Wanneer je de verbetering ziet, bel dan nogmaals naar de dierenarts om te vragen wat je het beste kunt doen.

 

Heb je een dierenarts in de omgeving Chaam nodig? Dierenkliniek ‘t Leijdal heeft ervaring met paarden, varkens, landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren.

 

Tips om koliek te voorkomen

Hoewel het moeilijk is om koliek te voorkomen, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Hieronder geven we je een aantal tips:

 • Verander nooit zomaar het voer, doe dit altijd geleidelijk. Dit geldt voor zowel krachtvoer, als hooi en weidegang.
 • Geef je paard niet te veel krachtvoer en zorg voor voldoende ruwvoer. Kies dan voor ruwvoer dat laag is in suikers (dus hooi dat niet pas net geoogst is). Wanneer je hooi schimmelplekken bevat kun je het hooi niet voeren, hier kan je paard niet alleen koliek van krijgen, maar ook gewoon ziek van worden.
 • Zorg voor een goed ontwormingsbeleid en een regelmatige gebitscontrole
 • Sommige paarden likken regelmatig zand, vraag ook hiervoor je dierenarts of een gedragstherapeut om hulp, zodat je dit kunt voorkomen
 • Om de maag vrij te houden van dingen als zand en haren, kun je je paard regelmatig iets plakkerigs voeren. Zo kun je lijnzaad in een laag water koken, dit vormt dan een kleverige substantie waar haren en zand aan blijven plakken in de darmen, waarna het paard ze uitpoept. Paarden vinden lijnzaad heerlijk en de oliën uit het zaad zijn om meerdere redenen goed voor je paard
 • Geef je paard voldoende beweging, je moet niet voor niets met je paard gaan stappen wanneer hij koliek heeft. Dit komt omdat beweging, de activiteit van de darmen stimuleert

 


Volgende pagina »

Leren combineren in het dagelijkse leven

Het moderne leven gaat ontzettend snel. Dat komt vooral omdat men zoveel wil doen op een dag. Zowel een gezin onderhouden als een baan ernaast is al veel. Dan komt er ook nog die gezonde leefstijl bij. Veel sporten, gezond eten en dus ook tijd vrij maken voor koken. Pas op dat je daarin jezelf niet voorbij loopt. Met vallen en opstaan ben ik daar zelf ook achter gekomen. Daarbij heb ik hulp gehad van mijn Fysiotherapeut uit Almelo.

 

Wat mij betreft sluit het één het ander niet uit. Ja, veel sporten en gezond én vooral op de juiste momenten eten vraagt veel discipline van je. Maar je krijgt er ook veel energie voor terug. Het is (zéker in het begin) lastig om op te starten met de gezonde leefstijl. Mijn tip is dan ook om een vaste planning te maken en je daaraan te houden. Nu hoor ik je al denken, ja dat had ik zelf ook kunnen verzinnen. Alleen het grote probleem met sportschema’s en eetschema’s is dat je uiteindelijk niet dicht genoeg bij jezelf blijft en het dus uiteindelijk niet volhoudt.

 

Bij zo’n strenge leefstijl is de kans op terugval een stuk groter. Het begint meestal met die ene dag dat je jezelf laat gaan. En vervolgens gebeurt het steeds vaker. En voor je het weet verval je weer in oude, slechte gewoontes. Daarom is het simpelweg beter om een eetschema en sportschema in je leefstijl in te passen waarbij de kans op terugval in oude en slechte gewoontes veel kleiner is. Voor mijn sportschema heb ik bijvoorbeeld jaren geleden een fysiotherapeut in Glanerbrug geraadpleegd. Zodoende heb ik een sportschema waarvan ik weet dat het bij past. Dat zorgt ervoor dat ik vier dagen in de week met plezier sport.

 

Ook wat betreft de voeding is de belangrijkste tip om niet rigoureus je leefstijl om te gooien. Je moet vooral dichtbij jezelf blijven. Daarmee bedoel ik dus dat je vast al een vast eetpatroon hebt. Kies er dan voor om in die vaste maaltijden wat gezonde aspecten toe te voegen. Eetje elke dag om 12 uur drie boterhammen met jam? Kies er dan eens voor om er 2 met kipfilet te eten en vervolgens eentje met jam. Kies er daarnaast ook eens voor om er een appeltje bij te eten. En als jij vaak een koekje bij de thee hebt of op werk een verjaardag hebt kun je ervoor kiezen om dat stukje taart of dat koekje bij de thee over te slaan. En begrijp me niet verkeerd, je hoeft jezelf echt niet te straffen, op z’n tijd mag je dat koekje of dat taartje echt wel eten. Sterker nog, dat heb je dan ook dubbel en dwars verdiend!

 

Wat ik je dus vooral wil meegeven is dat een zogenoemde ‘crash dieet’ je niet gelukkiger gaat maken op de lange termijn. Het alleen maar leven op eiwitshakes en alles wat groen en droog is vergt ongelooflijk veel van je en eigenlijk straf je jezelf alleen maar met deze manier van leven. Bijna niemand houdt dat vol.

 


Volgende pagina »

Geen administratie meer dankzij Payrolling Hengelo

Ken je dat? Al dat gedoe om je werknemers hun salaris te laten ontvangen en al het administratieve gedoe wat hier bij komt kijken. Deze tijd kun je waarschijnlijk veel beter gebruiken; tijd is kostbaar!

 

Oplossing, payrolling! Een payrolling-instantie neemt jouw personeel op papier in dienst en wordt daarom hiermee juridisch werkgever en neemt daarmee ook alle arbeidsrechtelijke risico’s over.

 

Payrolling is interessant voor iedere organisatie met personeel werkt. Je hebt geen gedoe meer met de salarisadministratie, je hebt minder risico’s en bovendien is het gemakkelijk.

 

Het enige nadeel van Payrolling is dat je ook moet betalen voor de diensten van de payroller; de kosten worden dus hoger. Echter is de prijs van de Payroller bij veel aanbieders verschillend. Zoek je een payrol in Hengelo; dan kun je bijvoorbeeld bij Soldij zijn!


Volgende pagina »

Bewegen terwijl je achter je bureau zit

 

Steeds meer mensen denken aan oplossingen voor problemen op werk. Een probleem van een kantoorbaan is, dat je over het algemeen niet zo heel veel beweegt. Maar daar is nu een oplossing voor gekomen. Tegenwoordig bestaan er bureaufietsen, dat zijn fietsen die gebruikt worden als bureaustoel. Deze oplossing zorgt ervoor dat je genoeg beweging kunt hebben tijdens je werkt achter het bureau.

Voordelen van een bureaufiets

 

Een bureaufiets heeft veel positieve effecten op de gezondheid en prestaties van een persoon. Door beweging op een bureaufiets bereikt bloed een zuurstof eerder de hersenen waardoor u zich een stuk energieker zult gaan voelen en het concentratievermogen zal stijgen. Dit zijn wat lichamelijke feitjes, maar uit onderzoek is gebleken dat je door beweging achter je computer tot wel 30% sneller kan lezen. Dit helpt je weer met het verwerken van een groot verslag of iets dergelijks.

 

Lichamelijke voordelen

De bureaufiets werkt niet alleen positief op de productiviteit van iemand, maar door te bewegen voorkom je ook lichamelijke klachten. Je hoeft natuurlijk niet de hele dag te fietsen, dat is tevens ook niet goed voor je lichaam. Uit onderzoek is gebleken dat je het beste kunt afwisselen tussen staan en fietsen. Dit zorgt voor de beste ervaring. Bij het fietsen komen er ook hormonen vrij die je gelukkiger en creatiever maken.

 

Statistieken bekijken

Veel mensen zijn zich gaan afvragen hoeveel kilometer ze dan zo fietsen op een dag. Dus hebben ze een app bedacht die de statistieken kunnen terugkijken. Je kan dan makkelijk zien hoeveel kilometer je fietst en hoeveel calorieën je bent afgevallen. Deze dingen kunnen weer zorgen voor leuke gesprekken op de werkvloer, omdat je een onderlinge concurrentiestrijd kunt aangaan met je collega’s.

 

Geluidsoverlast

Veel mensen zullen zich nu afvragen of de fiets niet voor ontzettend veel geluidsoverlast zorgt, dat antwoord is nee. De fiets is zo gebouwd dat het juist te gebruiken is op een kantoor en daardoor is het geluid van fiets amper te horen. Dus je kan gemakkelijk 10 fietsen op een kantoor hebben, zonder dat het zorgt voor overlast.


Volgende pagina »

Het effect van hard water op uw gezondheid

Wat is nou beter? Hard of zacht water? Dat is nog steeds een onbeantwoorde vraag. Dat is ook omdat het een moeilijke stelling is. Het antwoord is eigenlijk een goede combi van beide. Hier gaan we je ook uitleggen waarom.

 

Wat is hard water precies?

Hard water is water dat veel kalk (calcium en magnesium) bevat. Binnen Nederland wordt overduidelijk het meeste water uit de bodem gewonnen. Dat komt omdat Nederland zo laag ligt. De Nederlandse bodem bevat meerdere kalklagen. Vroeger lag Nederland in de zee en vooral de afzetting van schaaldieren heeft ervoor gezorgd dat de bodem ook nu nog vol zit met kalk.

 

Hard water en huidproblemen

Misschien heeft u wel eens gehoord dat hard water slecht is voor uw huid. Helaas is er geen concreet antwoord te geven of dat wel of niet zo is. Het is nooit bewezen maar er zijn wel voorbeelden van mensen die ergens gaan douchen waar het water harder is dan thuis en dat ze daar best wat jeuk van krijgen. Ook hebben mensen met acne klachten gezegd dat douchen met hard water voor irritaties heeft gezorgd. Toen die mensen gingen douchen met minder hard water leek dat minder te zijn.

 

Is hard water slecht voor uw haar?

Calcium is goed voor je botten dus er zit altijd een beetje kalk in het water. Helaas is dat niet al te goed voor uw haar. Kalk stapelt zich namelijk op tussen uw haarschubben en zogt vervolgens voor een ontstopping. Daardoor kunnen dingen zoals vocht, shampoo en andere dingen uw haar niet meer in en begint uw haar uit te drogen. Wat zorgt voor haar waar je geen model meer in krijgt en erg droog eruit ziet.

 

Verdere effecten

Zoals ik eerder heb vermeld is er geen concreet antwoord te geven of het nou slecht voor je is of niet. Echter is het wel zo dat je je beter kan gaan voelen als je zachter water gaat gebruiken.

 

Hoe kom ik aan dat ontharde water?

Om de gevolgen van hard water tegen te gaan zijn er Soft Water Systems uitgevonden. Die ontharden je water waardoor je je beter gaat voelen!


Volgende pagina »

Communicatie in de zorg

 

Het is niet meer zo vanzelfsprekend dat zorgafnemers en verwijzers automatisch voor jouw zorginstelling kiezen. We hebben het dan niet over de communicatie in het ziekenhuis, die via pagers verloopt. Maar het communicatie vak. Om nieuwe cliënten te werven en te binden moet je je als zorgaanbieder op een positieve manier zien te onderscheiden van de rest. Ik geef je graag enkele handvatten die je helpen hiermee aan de slag te gaan.

 

Wees transparant

Natuurlijk wil je de beste zorg leveren aan je cliënten, maar dat wil (als het goed is) iedere zorgaanbieder. Over het algemeen zijn de verschillen in de kwaliteit van zorg tussen aanbieders dan ook niet extreem groot. Bij een vergelijkbaar aanbod kiest een zorgafnemer, los van de afstand en de snelheid waarmee de zorg geleverd kan worden, vaak op gevoel.

 

Als je het vertrouwen van je cliënten wilt winnen, is het van belang om te weten wat een cliënt belangrijk vindt. Waar voelt hij zich prettig bij? Hoe ervaart hij jouw zorginstelling? Alles begint met kennis van de kwaliteiten van je organisatie. Wees je bewust van je sterke punten.

 

Wees daarbij consistent in je communicatie. Als een cliënt een prachtige website ziet maar de organisatie eigenlijk niet zo hip is, klopt er iets niet. En andersom ook natuurlijk. Een eenduidig en authentiek verhaal wordt intern gedragen en nageleefd (door alle collega’s!). Hoe sterker dit is, hoe eenduidiger je communicatie en hoe krachtiger je positionering.

 

Doe wat met de feedback

Sta open voor feedback en besteed er oprecht aandacht aan. In het geval van een negatieve reactie op social media bijvoorbeeld zit niemand te wachten op de standaardtekst ‘We vinden het heel vervelend dat u niet tevreden bent’. De cliënt wil dat het probleem wordt opgelost. Toon oprechte interesse en geef concrete handvatten voor een oplossing. Aandacht voor de cliënt en luisteren naar wat hij te zeggen heeft, verrijkt je organisatie en draagt bij aan langdurige en succesvolle relaties. Lees meer over de communicatie in de zorg op ceyont.com.

 


Volgende pagina »

Presentatie monumentale fabriekshal

Vaak als bedrijf heeft u er voordeel aan als u een industriële bedrijfsruimte hoort. Een kantoorruimte die past bij u zakelijke behoeften en in te richten is als commerciële werkruimte. Ideaal voor de ambachtsman, kunstenaar , cateringbedrijf , architecten en andere bedrijfssectoren. De oude fabriekshal krijgt een nieuwe functie door professionele bedrijfsruimtes aan te bieden aan kleine zelfstandigen en ondernemers.

 

Het gebouw is van alle faciliteiten voorzien en start-up bedrijven kunnen in de units vergaderzalen inrichten of hun kantoor. De slim gepresenteerde kantoor units hebben een open structuur en zij n direct klaar voor bezetting. Ze zijn in alle soorten en maten aan te passen als professionele bedrijf of kantoorruimte. Zowel uw klanten als personeel zullen onder de indruk zijn van de ruimte en moderne executieve kantoren.

 

In de oude fabriekshal kunt u een chique stijl creëren, tafels, bureaus en kasten in vintage stijl wat past bij de oude fabriek. Industriele spiegels brengen de sfeer extra over! Gezellige werkruimtes creëren, ontvangstruimtes,vergader ruimtes of een ruimte creëren voor workshops. De oude fabrieksgebouwen bieden meer kantoor oppervlakte dan menig andere ruimte en zo kunnen bedrijven en kantoren optimaal functioneren.

 

Elke zakelijke organisatie wordt geconfronteerd met veranderende omstandigheden, dit decennium gaat het om uitdaging en verandering. Het huren van een kantoor of bedrijfsruimte heeft alles te maken met administratief management en nevenfuncties. Bedrijven hebben een kantoor nodig om te overleven. Voor een laag budget huurt u tegenwoordig een vergaderruimte die u maar wilt die groot genoeg is voor u team en past bij uw stijl.

 

kantoor-3


Volgende pagina »

Pechhulp in het buitenland

U bent toe aan een vakantie met de familie of vriendin naar Frankrijk. Maar wat nou als er iets gebeurd in het buitenland? Het zou verschrikkelijk zijn als de vakantie al direct verpest wordt met een lekke band langs de snelweg net na Parijs. Het is verstandig om na te gaan of u al verzekerd bent of dat u dit nog moet doen. Uw auto wordt namelijk blootgesteld aan nieuwe omstandigheden, hogere temperaturen, files en in veel gevallen veel bagage en passagiers in de auto. Zorg ook dat je auto in order is, laat hem bijvoorbeeld voor je vakantie controleren door Autobedrijf Otto Voortman.

 

Wist u dat?

De auto nog steeds de meeste favoriete middel is om te vervoeren. De auto wordt door 53% van de mensen gebruikt om naar de vakantiebestemming te gaan. Het vliegtuig wordt natuurlijk steeds populairder en wordt op dit moment door 40% van de mensen gebruikt. De overige 7% gaat per fiets, boot of gebruikt een ander vervoersmiddel.

 

Maar wat als er iets gebeurd in het buitenland?

Als je een verzekering voor pechhulp in het buitenland afsluit dek je de meeste situaties in. Deze verzekering is een net iets andere verzekering als een rijschool verzekering. Wanneer er iets met de auto gebeurt dat meer dan 2 dagen duurt zullen wij vervangend vervoer regelen, in dit geval maakt het niet uit of dit is gebeurd door een ongeluk of pech. Wij zorgen er tevens voor dat de kosten worden betaald voor eventuele overnachtingen. Als u dit niet in uw pakket heeft kunt u altijd nog een beroep doen op de reisverzekering. De pechhulpservice staat klaar voor u en uw gezin.

 

 


Volgende pagina »
Zoeken
Gesponsorde Plekken
Gratis links plaatsen?
.