De meeste mensen die een energetische therapie ondergaan zitten niet heel lekker in hun vel. Dit kan worden veroorzaakt door diverse invloeden. Er bestaan diverse opleidingen voor energetische therapie, hierna zal je een professioneel gediplomeerd therapeut zijn.

 

Heel veel dingen in je leven kunnen hier de oorzaak van zijn. Lichamelijk heb je klachten of geestelijk gaat het niet zoals je zelf wil. Dit is meestal te verwijten aan een verstoring aan het energie systeem. Stress is meestal de boosdoener van deze verstoring, maar het gebruik van medicijnen, voedingspatroon kan hier ook een oorzaak van zijn. Bij een energetische therapie opleiding leer je al deze verstoringen.

 

Dit verschijnsel is vergelijkbaar met bijvoorbeeld batterijen. Deze moeten allemaal met de goede polariteit in de zaklamp zitten, anders zal deze geen licht geven.

 

Bij een energetische therapie behandeling wordt het hele systeem weer goed in balans gebracht. Je kan dit vergelijken met alle batterijen weer met de pus en min na de goede kant opzetten. Hier door heb je al je energie weer terug en zal je je een stuk fitter voelen.

 

Als je de klachten een langere periode hebt zal de energie in de loop van de tijd weer afnemen. Daarom adviseren wij altijd om meerdere keren de energetische therapie te ondergaan.

 

energetische-therapie