Als je op het internet wilt surfen zijn er verschillende mogelijkheden om dat te kunnen doen. maar de belangrijkste is dat je de juiste kabels hebt. er zijn daarom ook verschillende kabels om mee te werken, ze zijn allemaal voor optimaal gebruik maar de ene kabel heeft een betere snelheid dan de andere kabel. De ene kabel is voor kantoor gebruik met meerdere computers, en de andere is voor thuis gebruik waar je weinig mee doet. het is daarom ook van belang welke kabel geschikt is voor u. Ze zijn daarom ook onder te verdelen in verschillende categorieën.

Je hebt cat5 Kabels,

Een cat 5 netwerkkabel is een kabel met een zeer hoogwaardige kwaliteit. Wat hem zo sterk maakt is dat deze kabel tot wel 100 mhz aan bandbreedte doorlaat.

Je hebt cat6 kabels,

Een cat6 kabel voorziet u van een betrouwbare verbinding met het internet. De Cat 6 kabel wordt gebruikt voor gigabit internet en andere netwerk toepassingen en heeft een bandbreedte van 250 MHz waardoor deze Cat6 netwerkkabel uitermate geschikt is voor spraak toepassingen zoals Voip en Skype.

Je hebt cat6 sstp kabels,

Cat6 SSTP kabels worden gebruikt om een stabiele netwerkverbinding te maken en zijn zeer geschikt als netwerkkabels. Ze halen een snelheid van 1000 MB/s.

Je hebt ook nog cat 7 kabels,

Een cat 7 netwerkkabel is speciaal ontworpen om u te voorzien voor de snelste snelle verbinding met het internet. Een cat 7 kabel ondersteunt maar liefst 10 Gigabit aan internet.

 

deze kabels zijn allemaal geschikt voor uw huishouden en kantoor maar de een is sneller dan de ander.