Veel mensen worstelen met hun gewicht en willen hier graag wat aan doen. Een sportschool biedt vaak niet genoeg motivatie en begeleiding om goed en voldoende af te vallen. Daarom kan een online fitnesscoach met een op maat gemaakt fitness programma een oplossing zijn voor diegene die niet naar de sportschool (durven te) gaan.

Video-oefeningen

Via video’s en speciale oefeningen wordt er gewerkt aan een gewicht verlies van 5 kilo tot wel 50 kilo. Met behulp van speciaal advies door gespecialiseerde coaches worden de juiste oefeningen uitgedacht waardoor op een verantwoorde manier kan worden afgevallen.

Fitheid

Niet alleen afvallen is bij veel mensen een prioriteit. Voor wie zich fitloos voelt kan veel beweging hier verandering in brengen. Door gebrek aan beweging voelen veel mensen zich moe en hebben weinig zin in activiteiten. Door meer te gaan bewegen wordt er de motivatie gestimuleerd om niet alleen meer te ondernemen, maar ook om zelf te gaan sporten.

Spiermassa opbouwen

Uiteraard hoort meer spiermassa opbouwen ook bij de mogelijkheden van een (online) thuiscoach. Wie veel naar de sportschool gaat, eet vaak shakes en speciale energie repen. Dit is vaak niet nodig en kan door het aanpassen van het eetpatroon ook gerealiseerd worden. Door de juiste combinatie van eten en bewegen wordt spiermassa binnen de kortste keren opgebouwd en zal er een merkbaar verschil snel optreden.

 

Voor meer informatie over thuis fitness en fitness programma’s kunt u een kijkje nemen op de website van BFlex Health.