Vaak als bedrijf heeft u er voordeel aan als u een industriële bedrijfsruimte hoort. Een kantoorruimte die past bij u zakelijke behoeften en in te richten is als commerciële werkruimte. Ideaal voor de ambachtsman, kunstenaar , cateringbedrijf , architecten en andere bedrijfssectoren. De oude fabriekshal krijgt een nieuwe functie door professionele bedrijfsruimtes aan te bieden aan kleine zelfstandigen en ondernemers.

 

Het gebouw is van alle faciliteiten voorzien en start-up bedrijven kunnen in de units vergaderzalen inrichten of hun kantoor. De slim gepresenteerde kantoor units hebben een open structuur en zij n direct klaar voor bezetting. Ze zijn in alle soorten en maten aan te passen als professionele bedrijf of kantoorruimte. Zowel uw klanten als personeel zullen onder de indruk zijn van de ruimte en moderne executieve kantoren.

 

In de oude fabriekshal kunt u een chique stijl creëren, tafels, bureaus en kasten in vintage stijl wat past bij de oude fabriek. Industriele spiegels brengen de sfeer extra over! Gezellige werkruimtes creëren, ontvangstruimtes,vergader ruimtes of een ruimte creëren voor workshops. De oude fabrieksgebouwen bieden meer kantoor oppervlakte dan menig andere ruimte en zo kunnen bedrijven en kantoren optimaal functioneren.

 

Elke zakelijke organisatie wordt geconfronteerd met veranderende omstandigheden, dit decennium gaat het om uitdaging en verandering. Het huren van een kantoor of bedrijfsruimte heeft alles te maken met administratief management en nevenfuncties. Bedrijven hebben een kantoor nodig om te overleven. Voor een laag budget huurt u tegenwoordig een vergaderruimte die u maar wilt die groot genoeg is voor u team en past bij uw stijl.

 

kantoor-3