Kronstadt overhemden zijn trendsetters. Hun hippe vormgeving is wat de Kronstadt overhemden onderscheidt van andere overhemden. Kronstadt overhemden zijn dan ook perfect geschikt om te dragen op vrijetijdsgelegenheden. Casual shirts die net dat tikje anders zijn dus, en dat steeds van de allerbeste kwaliteit. Het Scandinavische Kronstadt is een snelgroeiend merk en dat zie je ook aan de collectie, die elk jaar een beetje groter wordt. Online een overhemd van Kronstadt bestellen? Nergens is het eenvoudiger dan hier!

 

Moderniteit in materiaalkeuze en afwerking

Kronstadt staat symbool voor Scandinavië en dat staat op zijn beurt voor veel mensen gelijk met design. De mannenkleding van Kronstadt is trendy en Deens, mede dankzij de eigentijdse looks en de prachtig afgewerkte details. Zakelijke overhemden heeft Kronstadt niet maar op een casual Friday of een avondje stappen kan je perfect voor een Kronstadt hemd kiezen. Ze zijn bovendien scherp geprijsd, zeker als je bedenkt hoe goed hun kwaliteit is.

 

Kronstadt, een merk voor het nieuwe millenium

Aan het einde van de vorige eeuw, exact in het jaar ’99, zag het merk Kronstadt het levenslicht. De naam verwijst dan wel naar een stad in Rusland, het merk zelf is 100% Deens. Kronstadt had grote ambities want het merk moest van z’n oprichters al snel een internationale speler worden. Dat is een geslaagde operatie geworden want de overhemden (en korte broeken) van Kronstadt zijn tegenwoordig inderdaad overal ter wereld te koop. In eigen land werd het al snel één van de meest populaire merken voor overhemden.

 

Mannen kiezen voor Kronstadt

Speelse, hippe, trendy of gewoon modebewuste mannen, ze vinden allemaal hun gading in de collectie van Kronstadt. Dankzij hun uitgebreide en diverse collectie van steeds kwaliteitsvolle overhemden in een mooie afwerking en aan een scherpe prijs zijn de Kronstadt overhemden dan ook voor een heel brede groep mannen geschikt. De kleine ‘twist’ die in elk overhemd van Kronstadt aanwezig is spreekt veel mannen aan, evenals de flanellen weving die bijzonder comfortabel en zacht aanvoelt.

 

Een bijzonder design

Vanaf de eerste selectie van de basismaterialen over het vakmanschap in de gebruikte productietechnieken tot de opvallend mooie designs, de hemden van Kronstadt stralen net dat tikje extra uit. Net dat maakt dat ze boven de middenmoot uitsteken, en de aandacht voor details bewijst tegelijk ook dat het merk belang hecht aan kwaliteit. Een leuke prijs in combinatie met die kwaliteiten maakt dat de overhemden van Kronstadt veel klanten kunnen bekoren.

 

Shirts van Kronstadt

Een uitgebreide selectie overhemden van Kronstadt vind je bij overhemden.com. Dankzij onze persoonlijke service en handig ingerichte webwinkel is het vinden van een geschikt overhemd kinderspel geworden. Maak je keuze en laat je bestelling binnen de kortste keren thuis leveren, dat is gratis voor elke bestelling vanaf 50 euro! Bovendien heb je voor elke bestelling bij ons 14 dagen bedenktijd, zo kun je steeds met een gerust gevoel bestellen. Heb je toch nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Ga dan snel naar overhemden.com.