Het kan voorkomen dat je wc verstopt raakt, naast dat het erg vervelend is is het ook niet bepaald hygiënisch. Je kan een wc zelf ontstoppen of Ontstoppingsbedrijf Hengelo benaderen, zei zullen dan op een professionele manier uw wc ontstoppen.

 

Ook om riool te ontluchten in Hengelo of voor een verstopping Hengelo bent u hier aan het juist adres!

 

Ploppers of wc ontstoppers heb je in verschillende maten. Het is belangrijk dat je er eentje haalt voor het zware werk, eentje met twee rubberen randen op de bodem. En niet die kleine bolvormige ploppers, deze hebben meestal niet genoeg kracht om uw wc te ontstoppen. Hoe groter de plopper hoe meer (zuigende) kracht je er namelijk mee kan zetten.

 

Een paar tips om de plopper goed te gebruiken zijn: Als de plopper niet goed genoeg afsluit probeer dan met een oude lap eromheen hem helemaal luchtdicht te maken. Ook is het te adviseren om de plopper van te voren onder de hete kraan te houden. Hierdoor wordt het rubber zachter en zal hij dus ook beter afsluiten.

 

Voordat je je wc gaat ontstoppen leg dan allemaal oude kranten om de wc heen, zo worden alle vloeistoffen die uit de wc komen opgevangen door de kranten.

 

wc_1