Tandenpolijster voor goede mondhygiëne 

Haal voor een goede mondhygiëne, een tandenpolijster in huis. De tandenpolijster stelt je in staat, om thuis zelf je tanden te polijsten. Door zelf regelmatig je tanden te polijsten, voorkom je ophoping van tandsteen in de mond. Naast het verwijderen van tandplak en tandsteen, zorgt de polijster ook voor wit, glanzende tanden. De tandenpolijster kan ook worden gebruikt met de tand polijstpasta. Tand polijstpasta bevat een ultrafijn polijstmiddel, minuscule polijstkorrels, die het vuil van het oppervlak los wrijven en zo het oppervlak reinigen. Een pasta, met een zachte mintsmaak voor dat heerlijk fris gevoel in de mond. Een aanrader dus, die tandenpolijster! Voorkom echter dat je in je enthousiasme een tandenpolijster kiest, die je tanden niet grondig reinigt. Vraag de mondhygiënist om advies. Hij kan na een gedegen observatie, aangeven welke tandenpolijster nauwsluitend passend te werk gaat voor die grondige reiniging van je gebit. 

 

Voor moeilijk te bereiken plekken 

Met de tandenpolijster kun je makkelijk op de moeilijk bereikbare plekken in de mond. Het zijn juist op deze lastig bereikbare plekken, dat tandplak verkalkt tot tandsteen. Tandsteen ontstaat bijvoorbeeld vlak onder het tandvlees en tussen en achter je tanden. Plekken die je niet bereikt bij het tandenpoetsen met een normale tandenborstel. Met een tandenpolijster daarentegen, bereik je door het speciaal ontwerp, deze ‘verborgen’ plekken in de mond. Je verwijdert daarmee niet alleen de bestaande tandsteen, maar voorkomt nieuwe vorming door het regelmatig polijsten van de tanden. Waar je zeker mee rekening moet houden is dat verwijderde tandsteen vaak weer ophoopt op dezelfde plek. Dus, gewapend met je tandenpolijster voorkom je deze nieuwe aanslag! Wil je de tanden niet zelf polijsten? Maak dan een afspraak met de tandarts of de mondhygiënist. 

 

De voordelen van de tandenpolijster 

Gezonder tandvlees die je hebt, door het tijdig verwijderen van tandsteen en tandplak. Je kunt makkelijker vlekken op de tanden corrigeren met de tandenpolijster en zo stralend wit gebit hebben. Ideaal voor als je een tijd een beugel aan de tanden hebt gehad. Je hebt gegarandeerd een frisse adem na de grondige reiniging met de tandenpolijster.  

 

Tandarts Mondain
Kruisweg 616
2132 CH Hoofddorp 

https://tandartsmondain.nl/