Als je al lang samen bent met je partner, wordt het tijd om je keuze voor een cadeau te heroverwegen. Na een relatie van een paar jaar is het niet verstandig om aan te komen zetten met een parfum-set van de drogisterij. Zelf heb ik vaak genoeg ook mijn hersenen lopen kraken om een passend cadeau te vinden. Onlangs, was mijn vriendin jarig en ik had geen idee wat ik moest kopen, dus heb ik uiteindelijk bij iedereen op de redactie wat tips effectieve tips verzameld, die ik met jullie ga delen!

 

Een avondje uit iedere maand

 

Deze tip vond ik misschien wel het handigst. Je hoeft niet na te denken over een super leuk cadeau, maar zorgt gewoon voor een avondje plezier. En vervolgens heb je weer een maand om na te denken wat een leuke vervolg uitje is. Simpel kan ook leuk zijn.Wie echt origineel wilt uitpakken, kan bijvoorbeeld voor elk uitje een briefje maken met hints voor het uitje om je partner nieuwsgierig te maken. Let op: als je dit doet, moet je wel een leuk en origineel avondje gepland hebben en niet naar de bios gaan en daarna bij de Mac even een ijsje scoren. Sloof jezelf vooral uit! Zelf ben ik ook voor een avondje uit gegaan, iedereen maand. Het eerste avondje uit was bij mij: samen koken en Glow in the dark golf. Op deze manier kan je iedere maand voor een leuke verassing zorgen!

 

Een dagje spa

 

Een spa-resort is misschien een beetje ondergewaardeerd in onze maatschappij. En waarom nou eigenlijk? Het is eigenlijk best ontspannend om jezelf een dagje te verzorgen en te vertoeven. Wellicht worden veel mensen er niet warm van vanwege het hele naakt zijn. Maar daar is tegenwoordig een oplossing voor: de privé sauna.Misschien is het zelf leuker dan een openbare sauna, aangezien je gewoon de ruimte met faciliteiten voor elkaar hebt.

 

Chocolade telegram

 

Chocolade doet het altijd ook heel goed op het gebied van relatiegeschenken. Maar, dan moet je niet aankomen met een reep Milka. Je kan tegenwoordig zelf een chocolade telegram samenstellen met een leuke boodschap, tekst of inside joke tussen jou en je partner.

 

Ballonvaart

 

Stel je voor, een leuke, romantische ballonvaart op een plek naar keuze. Sommige aanbieders kunnen ook voor je regelen dat de ballonvaart in de avond is, zodat jullie romantisch naar de sterren kunnen kijken. Kortom, het is een ervaring die je niet gauw zal vergeten. Tip: Als een van jullie twee last heeft van hoogtevrees, zou ik geen ballonvaart doen. Waarschijnlijk wordt het dan niet zo romantisch als je gehoopt had.