Iets halen bij de drogisterij kan soms snel veel geld kosten. Het ligt eraan waar je naar opzoek bent, maar medicinale en chemische producten worden verkocht is niet altijd goedkoop. Mensen zijn zich bewust dat een drogisterij relatief dure producten verkoop, waardoor concurrenten de wel bekende ‘prijzenoorlog’ met elkaar aangaan.  Ze bedrijven blijven met kortingen, aanbiedingen en kortingscodes gooien. De klant maakt gretig gebruik van deze oorlog en zijn kortingscode om geld te besparen. Echter is daar een nieuw concept uit ontstaan, namelijk: de voordeel drogisterij.

 

Wat is een voordeel drogisterij?

Producten als medicinale kruiden, vergiften, cosmetica, verschillende poeders en schoonmaakproducten is wat je in een normale drogisterij kan tegenkomen. In dat opzicht is de voordeel drogisterij niet anders, het verkoopt dezelfde producten, waar je ervan uit kan gaan dat alles betrouwbaar is. Eén groot verschil: de prijs. Bij de voordeel drogisterij is er constant voordeel. Wil je de laagste prijs? Stop met het zoeken naar de beste actie, maar ga naar de voordeel drogisterij. Meer hoef je niet te doen. Naast dat ze van oorsprong al niet duur zijn, worden daarboven op ook nog wel een dag aanbiedingen gebruikt.

 
Ook wordt er gebruik gemaakt van een loyaliteitsprogramma ofwel een spaarsysteem. Je kan daarbij sparen voor kortingen. Niet alleen korting, maar ook gratis producten! Je kan punten sparen door vrienden uit te nodigen bij de voordeel drogisterij en wanneer je producten deelt met je netwerk op social media. Als je dit doet betekent het dat je punten ontvangt. Met deze punten kan je vervolgens kortingen of gratis producten sparen!

 

Bekijk de winkel en het assortiment in de folder. Zie de prijzen en ervaar het zelf. Als je vragen hebt, kan je altijd terecht bij onze drogist, de zaakvoerder van de drogisterij. Hij kan je helpen bij elke vraag dat je hebt.