Iedereen heeft af en toe weleens last van een slechte adem. Daar hoef je je niet voor te schamen, ondanks dat dit één van de grootste afknappers schijnt te zijn voor veel mensen.

Met de Orabrush hoef je je je voortaan geen zorgen meer te maken over een slechte adem. Deze tandenborstel voorkomt namelijk een slechte adem, tot wel 12 uur lang. Dit houdt in dat als je minimaal twee keer per dag je tanden poetst altijd verzekerd bent van een frisse adem.

Hoe werkt het?

De Orabrush werkt het beste als je van tevoren je tanden poetst en je mond spoelt met mondwater. Vervolgens pak je de Orabrush en poetst hiermee zachtjes je tong. Vergeet niet het achterste van je tong zachtjes met de brush te poetsen, hier zitten namelijk de meeste bacteriën. Er zal dan veel vuiligheid van je tong afkomen. Hierdoor weet je dat de borstel het grootste gedeelte van je bacteriën en restjes heeft los gemaakt en ben je dus verzekerd van een frisse adem. Spoel de Orabrush na gebruik goed af.

Om ervoor te zorgen dat je Orabrush in goed conditie blijft dien je deze ten allen tijden tegelijk met je tandenborstel te vervangen.

De kosten voor een Orabrush bedragen ongeveer 9 euro. Het is zeker iedere cent waard, nooit zullen er meer mensen zijn die u op grote afstand houden vanwege een slechte adem.

Kortom, je hoeft je geen zorgen meer te maken over een slechte adem met de Orabrush. Het is een kleine investering voor een groot resultaat.