Hallo allemaal, Wendy hier. Vandaag wil ik wat toelichten over mijn dieet. Ik krijg de laatste tijd super veel complimenten uit werk omgeving, vrienden familie over mijn verlies van gewicht. Veel mensen vragen zich af, hoe heeft Wendy dit geflikt. Ik kamp al meer dan 10 jaar met enig overgewicht. Veel mensen kennen mij alleen maar zo, als die vrouw met net wat te veel overgewicht. Dus het kwam als een verrassing toen ik ineens na de zomervakantie van 2017 terugkwam 20 kilo lichter. Wat heeft Wendy die zomer uitgevreten?

 

Ik las veel positieve verhalen op het internet, om precies te zijn hier: be-slank.nl/product-ervaringen/, omtrent afvallen met shakes. Ik heb al een keer een shake uitgeprobeerd die in de uitverkoop was bij de Kruidvat. Maar daar had ik geen goede gevoelens bij. Achteraf bleek dat ding vol met suiker zit. Dus dat was geen geslaagd experiment. Ging ik verder kijken maar andere merken bevatten ook veel suiker. Ik was eigenlijk voor mezelf al tot de conclusie gekomen, al die maaltijdvervangers zitten vol met suiker en is dus per definitie niet gezond. Tot ik Be-Slank tegenkwam. Zeer verhelderend vond ik vooral deze tabel die laat zien hoeveel suiker er zit in de shakes van verschillende merken: https://be-slank.nl/eiwitshake-vergelijker/. Bij Be-Slank zitten er ook wel wat suiker bij in de shakes maar alleen natuurlijk. Ik bedoel er zit ook suiker in een banaan. Wat echt de duivel is dat zijn onnodige toegevoegde suikers. Daar heb ik een broertje dood aan.

 

Ik drink dus die shakes van Be-Slank eenmaal per dag. De lunch sla ik over dan ben ik toch druk op werk en dan drink ik in plaats daarvan een shake. Ontbijt en diner zoals normaal. Met ontbijt een flinke schaal volkoren havermout met wat noten en fruit. En voor diner vaak aardappelen en groente en wat vlees of vis. Rijst soms ook. De trend van low carbs volg ik dus niet want dat vind ik onzin.