Meer natuurlijk daglicht en warmte met een lichtkoepel
Er zijn veel verschillende soorten lichtkoepels. Lichtkoepels die open kunnen, lichtkoepels die gesloten blijven en lichtkoepels die op afstand bestuurbaar zijn, om een paar voorbeelden te noemen. Een lichtkoepel brengt meer natuurlijk daglicht en warmte in een ruimte waar dit ontbreekt. Een lichtkoepel is dus met recht een toegevoegde waarde te noemen voor uw woning.

 

lichtkoepel foto

 

Wat is een lichtkoepel en wat zijn de eigenschappen ervan?

Een lichtkoepel heeft, naast de hierboven geschetste waardevermeerdering van uw woning, meerdere innovatieve functies en eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan thermische isolatie, uitstraling en design.

Een lichtkoepel heeft bijvoorbeeld door middel van het plaatsten van HR++ isolatieglas een uitstekende isolerende eigenschap. Dat functionaliteit en design hand in hand gaan, dat bewijst deze lichtkoepel; het strakke ontwerp en met oog voor details zijn alle lichtkoepels volledig te integreren. Ook aan de veiligheid is gedacht bij het plaatsten van een lichtkoepel. Alle lichtkoepels zijn getest volgens Nederlandse én Europese normeringen waardoor deze het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ hebben verkregen.

Naast een natuurlijk lichtingang, de thermische isolerende waarde en het inbraakbestendige karakter van de lichtkoepels, is elke lichtkoepel natuurlijk waterdicht, werkt geluid reducerend en uiteraard luchtlekdicht. Door de unieke combinatie van alle eigenschappen, is een lichtkoepel een ware investering. Waarom? Omdat lichtkoepels energiebesparend zijn en veilig door middel van het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’. Ook is een lichtkoepel brandveilig. Al deze aspecten bepalen gezamenlijk de verschillende lichtkoepel prijzen.

 

Wat is een goede lichtkoepel prijs?

Wanneer u overweegt te investeren in een lichtkoepel, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de verschillende lichtkoepel prijzen. Een terechte vraag, maar niet met een eenduidig antwoord. Vanwege de enorme diversiteit aan mogelijkheden en de verschillende afmetingen, is een standaard lichtkoepel prijs niet te etaleren. Daarom kunt u op de website van vlakkelichtkoepel.nl een handige tool vinden waarmee u eenvoudig de lichtkoepel prijs kan berekenen. Bekijk deze handige tool hier.

 

Bereken de prijs van uw vlakke lichtstraat

 

Meer informatie met betrekking tot verschillende soorten lichtkoepels:

Wilt u meer informatie over de verschillende lichtkoels en de verschillende lichtkoepel prijzen? Dan neemt u snel en eenvoudig contact op via het contactformulier van vlakkelichtkoepel.nl.