Levitra biedt een oplossing voor mannen die kampen met erectieproblemen. Het is een medicijn ter behandeling van erectiestoornissen. Bij een erectiestoornis ben je niet instaat een erectie te krijgen of deze lang vol te houden. Medicijnen zoals Levitra kunnen hiervoor een goede uitkomst bieden. De werkzame stof in dit medicijn in Vardenafil en onder beide namen is de erectiepil bekend. Echter kan het gebruik ervan ook samengaan met een aantal vervelende bijwerkingen. Daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren door een deskundige arts voordat je het medicijn tot je neemt.

 

Mannen met erectiestoornissen willen vaak zo snel mogelijk van hun probleem af en hebben hier veel voor over. Het komt voor dat het slikken van een medicijn net een brug te ver is evenals het bezoeken van een huisarts. Toch is Levitra kopen de beste manier op zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor je klachten. Samen met een arts kan je de oorzaak van je klachten bepalen en op die manier een passende behandeling vinden. De oorsprong van erectiestoornissen kunnen per persoon namelijk zeer verschillend zijn en simpel een pilletje slikken is niet altijd de juiste oplossing.

 

De werkzame stof Vardenafil

Levitra werkt op basis van de stof Vardenafil, onder welke naam het medicijn ook wordt uitgebracht op de markt. Na inname duurt het ongeveer 15 minuten totdat Levitra zijn werk gaat doen. Er is wel een seksuele prikkel nodig om een erectie te krijgen, want dit gebeurt na inname van het medicijn niet spontaan. Levitra is vervolgens tot 5 uur lang werkzaam. Vardenafil zorgt ervoor dat je een erectie kunt krijgen door een specifiek enzym te remmen. Dit enzym, fosfodiesterase, speelt een belangrijke rol bij het afzwakken van de erectie. Door het tijdelijk te remmen ben je alsnog in staat om een erectie te krijgen.

 

Nadelen van het gebruik van Levitra

Het klinkt als een perfecte oplossing: even een pilletje slikken en je bent in staat om een erectie te krijgen. Dit is ook meteen het eerste nadeel. Een pilletje lost je probleem namelijk niet op, want het zorgt er alleen voor dat je tijdelijk in staat bent om een erectie te krijgen. Het is dus een tijdelijke oplossing voor je probleem. Daarnaast kan het gebruik van het medicijn ook gepaard gaan met een aantal vervelende bijwerkingen zoals duizeligheid, spontaan flauwvallen, een slecht zicht of hoofdpijn. Er zijn nog meer bijwerkingen maar hiervoor moet je even de bijsluiter goed doorlezen.

 

Levitra kopen

Als je graag gebruik wilt maken van Levitra of een andere erectiepil, dan zal je hiervoor naar de huisarts moeten. Deze pillen zijn alleen verkrijgbaar op recept, omdat het niet voor iedereen verstandig is om ze te gebruiken. Levitra is daarom niet in de winkel verkrijgbaar. Bij een huisarts krijg je een recept uitgeschreven waarmee je vervolgens de pil kunt afhalen bij een apotheek. Het is mogelijk om deze pillen via het internet te bestellen, maar kijk hier wel mee uit omdat niet alle websites even betrouwbaar zijn.

Meer info over dit soort producten vind je op Medicaat.nl