Ten eerst wat is vet bevriezen? Je kan je vet laten bevriezen zonder een operatie of een verdoving. Hoe werkt dan vetbevriezen? Door een koelingsproces worden de vetcellen bevroren en zo dus doodgemaakt in je lichaam. Je lichaam gaat de dode vetcellen vanzelf uit je lichaam halen op een natuurlijke wijze. Het duurt maar ongeveer een uurtje om je vet te laten te bevriezen het wordt ongeveer op de plek -11 graden maar je krijgt er zelf geen last van tijden en na het proces. De behandeling is zichtbaar na ongeveer 8 weken, dan kan je zien dat er vet weg is. Je buik wordt goed gemasseerd, nadat ze je vetcellen hebt bevroren. De ervaringen van mensen die het hebben gedaan zijn: Ze zien het resultaat heel goed en zijn blij dat ze de behandeling hebben gedaan. Het resultaat is blijvend en het vet gaat helemaal weg.

 

Wat zijn de voor en nadelen door je vet te bevriezen

Het is wetenschappelijk bewezen dat als jij je vet bevries dat je vet ook echt weggaat. De vetcellen blijven echt weg en het komt dus niet meer terug op de plek waar je dat hebt gedaan. Je hebt echt geen verdoving nodig want het doet geen pijn om het te doen en je hebt ook geen herstelperiode nodig, want je hebt geen pijn of een operatie gekregen. Er zijn ook een paar nadelen die je hebt zoals: Het resultaat krijg je pas te zien na een paar maanden na de behandeling dat is wel best jammer omdat je natuurlijk metteen wilt zien of het heeft gewerkt en of je er beter uitziet. Het bevriezen van wet bestaat nog niet zo lang dus op lang termijn is het nog niet bekend. Alles wat er nu gebeurd is ziet er wel goed uit. Niemand heeft klachten gekregen door het bevriezen van hun vet. Behalve dat je een kleine kans hebt dat je met een paar kilo’s kan gaan aankomen. Je hebt ook een paar behandelingen nodig en niet maar 1. Er zit ook 8 weken tussen elke behandeling en zo duurt het wel lang voordat je hele behandeling is afgelopen.

 

Hoge of lage kosten

Het kost in totaal best veel om je vet te laten bevriezen, maar het zijn in totaal ook veel behandelingen die je moet laten doen om het te laten bevriezen en het resultaat te zien