Je bent moe en hebt zin om te gaan slapen, maar die slaap wil maar niet komen. Om het half uur kijk je op je wekker en ziet de tijd voorbij kruipen. In het holst van de nacht word je moedeloos van de slapeloosheid. Als je dan ‘s morgens opstaat, ben je niet vooruit te branden. Het enige waar je de hele dag nog aan kunt denken is lekker slapen. En hopen dat dat de volgende nacht wel lukt….

Je kunt natuurlijk schaapjes gaan tellen, warme melk drinken of je toevlucht nemen tot een slaappil. Maar met een constructieve oplossing kom je verder. Vaak blijkt een slaapprobleem namelijk voort te komen uit een matras wat te oud is of een bed wat niet goed bij je slaaphouding past.

 

Voorkom slapeloze nachten door een slecht passend bed

Slaapproblemen kunnen allerlei oorzaken hebben. Sommige oorzaken kun je moeilijker wegnemen, maar andere kun je vrij gemakkelijk oplossen. Wakker liggen door een slecht passend bed is er zo één.

Als je niet lekker ligt, dan ga je je daar aan ergeren. Misschien lag je nog ergens over na te denken, maar zorgde de irritatie over de manier waarop je lag er uiteindelijk voor dat je niet in slaap viel. Zorg er daarom voor dat alle onderdelen van jouw bed goed bij je passen.

 

Vervang de onderdelen van je bed tijdig

Bij matrassen luistert het helemaal nauw. Als jij een exemplaar van meer dan tien jaar oud hebt, dan kun je er van uitgaan dat deze jou niet meer goed ondersteunt. Dat merk je niet alleen bij het slapen zelf, maar ook gedurende de dag als je last hebt van kleine pijntjes in bijvoorbeeld je rug of nek.

Ook luistert het matrassen nauw hoe deze je ondersteunen. Zeker als je een lichte slaper bent en snel wakker wordt of niet makkelijk in slaap valt. Zorg er bij matrassen dus voor dat je er altijd één koopt die bij jouw houding en manier van slapen past.

 

Wij helpen jou te kiezen wat bij je past

Door te kiezen voor het juiste matras, de beste lattenbodem, een bij jou passende boxspring of een aangepast kussen kun je zorgen dat jouw slaapproblemen in de toekomst sterk verminderen.

Slaaploods.nl helpt jou hiermee. Wij kunnen door onze uitgebreide ervaring advies op maat geven over de materialen die het beste bij jou passen. En wil je onze producten eens in het echt komen testen, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Breda.

Kijk dus op de website van www.slaaploods.nl voor onze uitgebreide collectie op het gebied van slapen.