Ga jij een drukke tijd gemoed op jouw werk of is jouw schema compleet vol met voetbaltrainingen voor de kids en sociale evenementen voor jezelf? Het is dan lastig om gezond te blijven eten. Wanneer jouw schema vol is, kan het bereiden van eten niet in jouw lijst van prioriteiten staan. Wil je toch gezond blijven eten wanneer je een druk schema hebt? Lees dan gauw de volgende tips om een druk schema te combineren met gezonde maaltijden.

Plan jouw menu

Sla jij jouw agenda open en zie je dat jouw volgende week helemaal vol staat? Wees er dan op tijd bij en plan vooraf al jouw maaltijden. Door een goede planning hoef het helemaal niet moeilijk te zijn om gezond te blijven eten. Voorkom dat je ook nog iedere dag naar de supermarkt moet en de verleiding niet kan weerstaan. Plan aan het begin van de week al jouw maaltijden en zorg ervoor dat je alle ingrediënten al in huis hebt. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel jouw boodschappen snel en eenvoudig online.

Mealprepping

Wist je dat je met een paar uur koken, de gerechten voor de hele week kunt bereiden? Ga zondagmiddag de keuken in en maak een aantal grote gerechten waar je meerdere keren van kunt eten. Zo kun je zelf gezonde maaltijden maken en deze in de loop van de week opeten. Zorg voor variatie en gerechten die je goed kunt invriezen. Je hoeft de maaltijden dan alleen maar op te warmen wanneer je thuiskomt.

Eten bestellen

Heb je zelf echt geen tijd om eten te bereiden of de ingrediënten eerst te bestellen? Dan kun je ook eten bestellen bij Feel Good Kitchen. Het idee om eten te bestellen, kan minder gezond klinken, maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn. Bestellen bij Feel Good Kitchen is een gezond alternatief. Hier kun je gezonde gerechten bestellen en geniet je altijd van een gezonde maaltijd. Heb je een drukke dag en geen zin meer om te koken? Bestel dan een gezonde maaltijd online bij Feel Good Kitchen.

 

Laat jouw drukke schema niet een gezond leven in de weg staan. Je kunt altijd gezond blijven eten, ook wanneer je het druk hebt. Zorg voor een goede planning, bereid jouw maaltijden al voor of bestel simpelweg gezonde maaltijden online.