Wil je wel eens een ander soort mondwater proberen waarmee je de tanden ook meteen witter maakt? Dan is het Oxyd8 Healthy Smile mondwater aan te raden. Door de aanwezigheid van fluoride worden je tanden sterk en zijn ze goed beschermd tegen gaatjes en pak je ook meteen de verkleuring op de tanden aan en worden ze witter.

 

Mondwater zonder vervelende hulpstoffen

Het mondwater is fris van smaak en hydrateert en verzacht de mond al meteen vanaf het eerste gebruik. Er zijn geen mogelijk schadelijke stoffen zoals SLS of alcohol aan toegevoegd dus het mondwater is altijd veilig te gebruiken. Het is puur natuur en er zitten enkel gezonde, voedende en effectieve ingrediënten in. Het mondwater is mild en irriteert niet maar heeft wel een frisse adem en een vochtigere mond tot gevolg zodat je ook beter de strijd met schadelijke bacteriën aan kunt gaan.

 

Kies voor volledig natuurlijk tandpoeder

Wil je wel eens wat anders proberen om de aanslag of verkleuringen op je tanden het lijf het bieden? Dan kan tandpoeder ook een goede oplossing zijn. Nog nooit van dit middel gehoord? Kies dan voor Uli Breiter Tandpoeder voor witte tanden. Dit middel is volledig natuurlijk en er zijn geen chemische stoffen aan toegevoegd zodat je op biologische wijze je tanden kunt bleken. Vieze smaak in de mond? Bekijk dan onze tips.

 

Simpel en effectief in het gebruik

Erg ingewikkeld in het gebruik is het poeder niet. Je doet wat van het poeder op een natte tandenborstel en brengt het daarmee op je tanden aan. Daarna poets je net zoals anders. De behandeling dient wel meerdere malen herhaald te worden voor het beste resultaat, maar wordt minder frequent als het witter worden eenmaal in gang gezet is. Door het gebruik van bloemen van de witte mangrove en vliesjes van witte rijst worden de tanden op natuurlijke wijze witter totdat je de oorspronkelijke kleur bereikt hebt.

 

Kleur je tanden wit met een speciale whitening pen

Een prima manier om je tanden tot wel vier tinten witter te maken is door de Dr. Brite Whitening Pen met actieve houtskool te gebruiken. Omdat er geen chemicaliën aan het product zijn toegevoegd, heb je geen vieze nasmaak na gebruik en brandt het middel niet in de mond of kan het schadelijk zijn. Er zitten louter biologische grondstoffen in die ervoor zorgen dat je mond, tanden en tandvlees goed gezond blijven en je tanden ook nog eens witter worden. De gel in de pen smaakt naar mint en het zuiveringszout en houtskool zorgen er samen voor dat je tanden zichtbaar witter worden. Door de toevoeging van vitamine C, xylitol en kokosolie werkt het product hydraterend en verzorgend en droogt het de mond niet uit. Ontstoken tandvlees? Bekijk deze mondwaters!